Verzending/Retouren

Levertijd & Bezorging

De wieldoppen worden via GLS Pakketservice bezorgd.  De levertijd bedraagt één werkdag. Wanneer u deze op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, heeft u ze de volgende werkdag al in huis. U betaalt geen verzendkosten bij ons!

Bent u niet thuis?

Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan is dit geen probleem. GLS Pakketservice doet namelijk twee afleverpogingen, waarbij er iedere keer een briefje wordt achtergelaten met daarop een mededeling over wanneer de bezorger weer een nieuwe aflevering zal gaan doen. Het kan ook zijn dat de bezorger het pakket bij uw buren heeft afgeleverd. Ook dit zal dan op het briefje vermeld staan. Tevens is het mogelijk dat de bezorger het pakket bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt achterlaat.

Wieldoppen retourneren (100% Retourgarantie)

Bevallen de wieldoppen bij nader inzien toch niet? Blijken de wieldoppen toch niet helemaal te passen? Dan kunt u deze te alle tijden zonder problemen retourneren.

De wieldoppen dienen in de originele doos geretourneerd te worden. Graag ook beplakken met DOORZICHTIGE tape (niet met anderkleurige ductape bijv.).

U kunt de wieldoppen retourneren naar:

WieldopOnline.nl

Burgemeester de Bekkerlaan 47

5421 JM Gemert

Zou u er dan ook een kopie van de orderbevestiging bij willen voegen?

Zodra we de wieldoppen ontvangen hebben storten we het geld terug op uw bankrekening.